Használati útmutatók

Ariston Aures (átfolyós) vízmelegítő használati útmutató

Ariston Lydos Hybrid Használati útmutató

Ariston velis evo wifi használati útmutató

Ariston Velis Evo, Evo plus használati útmutató

Ariston velis, velis premium használati útmutató

Hajdu villanybojler
Használati útmutatók

HAJDU 1404 és 1405 TÍPUSÚ BOJLER FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ

A 70-es évek terméke. Ilyen bojlert ma már nem tud venni, de ha van és elromlik, a bojler javítás megoldható. Alkatrészt és szakértelmet én biztosítom, a bojlert Ön! Általában már csak nyaralókban található belőle, ahol nem volt erős igénybevételnek kitéve.

HAJDU Z30E / Z50E / Z80E / Z120E /Z150E / Z200E  FELSZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Z30E, Z50E, Z80E, Z120E, Z200E

A  80-as évektől gyártották. Karbantartott jó állapotú példányok még fellelhetők belőle, használtan ma is kaphatóak. Ha a szétszerelt bojlerbe nézve nem egy  cseppkőbarlang jut eszünkbe, bátran megvehetjük. A bojler javítás egyszerű, alkatrész kapható.

 HAJDU Z30EK / EK-1; Z50EK / EK-1; Z80EK / EK-1; Z120EK / EK-1; Z150EK / EK-1; Z200EK / EK-1  FELSZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Első látásra modern, a műanyag burkolat lekerekített. Ezzel vége is a designnak. Az első példányok új hosszú tűs fűtőszállal (negatívum), vezetékek nélkül (pozitívum), egybeépített  hőfokszabályzóval és hőkioldóval. A mai darabokon a fűtőszál újra a régi (hurrá), de megmaradt a vezetékek nélküli “elektronika “. Ajánlom! A bojler javítás nem probléma, alkatrészek könnyen beszerezhetőek.

  AQUASTIC ECO 30 K / ECO 50 K / ECO 80 K / ECO 100 K / ECO 120 K FELSZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Olcsóbb kivitelű bojler, vékonyabb palásttal,  gyengébb hőszigeteléssel, ezáltal nagyobb fogyasztással. Ha a beszerzési ár a fő szempont, akkor ajánlott. A bojler javítás nem probléma, alkatrészek könnyen beszerezhetőek.