Bojler szerelő Szigetszentmiklós, Szigethalom, Tököl, Halásztelek! Ariston és Hajdu bojlerek javítása!

Bojler szerelő Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl
Szigetszentmiklós Halásztelek, Szigethalom, Tököl

Ariston és Hajdu villanybojlerek garanciális és garancián túli javítása, alkatrészekkel garanciával Szigetszentmiklós, Szigethalom, Tököl, Halásztelek!

Bojler szerelő, elérhető távolságra öntől!

Bizonyára ön is tapasztalta már milyen kellemetlen, ha egy készülék elromlik, és nem talál hozzáértő szerelőt. Ha bojler javításról van szó, mi megoldást kínálunk problémájára. Hajdu, Ariston és Supernova készülékeket, teljes körű garanciális ügyintézés mellett javítjuk. Ha a garancia már lejárt, ez esetben kedvező áron vállalunk, vízkőtelenítést, javítást, legyen az akár csak egy elégett vezeték, vagy fűtőszál, anód csere. Egyéb típusokat is javítunk, Pl. Elnet, Junior, Merloni stb

Bojler karbantartás

Ha a készülék garanciális, akkor Hajdu bojlerek esetén két évente, Ariston bojlerek esetén évente kell anód felülvizsgálatot, vízkőtelenítést végezni. A garancia megtartásához csak az adott márkával szerződött szakszerviz végezhet garanciális karbantartást. Mi Ariston, Hajdu és Supernova szerződött partnerei vagyunk!

A garanciális időn túl is érdemes a karbantartásra áldozni, mert az elmaradt anód csere miatt, a bojler kilyukad, javíthatatlan lesz. Az új minőségi készülékek ára felszereléssel, három – négyszerese a karbantartásnak. A karbantartott bojler kevesebb áramot fogyaszt, több meleg vizet termel, és megbízhatóan működik.

Bojler javítás

Ha a bojler elromlott, nem fűt, nincs melegvíz, esetleg csöpög, még mindig van esély a javításra. Gyakran csak a zárófedél vagy a fűtőszál hibásodik meg, illetve szerencsés esetben elég a tömítést cserélni. Ha a bojler nem melegíti a vizet, több lehetséges hiba javítására is fel kell készülnünk, Eléghetett egy vezeték, kioldhatott a hőfokszabályzó, tönkremehetett a fűtőszál, egy elektronika és még sorolhatnám.

Bojler javítás, bojler szerelő Szigetszentmiklós!

Telephelyünk közelben van, így kedvező áru kiszállással, rövid határidővel tudunk vállalni bojler javítást. Ha bojler szerelőre van szüksége, hívjon bizalommal! Árak itt!

Bojler javítás, bojler szerelő Szigethalom!

Kedvező kiszállással, gyors javítással saját alkatrészekkel, profin megjavítjuk bojlerét legyen az Hajdu, Ariston vagy egyéb típus.

Bojler javítás Tököl vagy Halásztelek?

Nem probléma! Bojler szerelő szolgáltatásunk önnek is elérhető! Az azonnali javítás és az előre tervezett karbantartás is megoldható.

Ha időpontot egyeztetne vagy kérdése van, keressen elérhetőségünkön!