Ariston velis javítás

Sokan hirdetik, hogy foglalkoznak a szerelésével,  pedig az Ariston velis javítás nem olyan egyszerű.  Sokszor a karbantartásra sem találni  megfelelő szakembert, olyanra meg nem érdemes bízni, aki látott már valakit, aki hallott már róla.

Ariston velis javítás Az ariston több féle velis készüléket gyárt:

Ariston  velis

Ariston  velis plus

Ariston velis  premium

Ariston velis evo

Ariston velis evo plus

Ariston velis javítás

A több típus  megneheziti a kontárok és a próbálkozók dolgát, míg a régi egyszerű bojlereknél próba szerencse alapon is javítottak, a modern többféle elektronikával szerelt készülékeknél ez a megoldás  már nem működik. Az ariston velis javítás első lépése a típus és  az évjárat pontos beazonosítása. Néhány hibának külön kódja van amiről előző bejegyzésemben már írtam. Van olyan hibajelzés is ami nem olvasható ki a készülékből, és előfordul, hogy be sem kapcsol az Ariston velis készülék.

Ariston velis alkatrész

Szerencsére minden alkatrész rendelkezéséreAriston velis javítás áll a javításhoz. A velishez gyakrabban szükséges alkatrészeket készleten tartjuk, a többi alkatrész az Ariston központi raktárából elérhető.  Az ariston velis alkatrészeken lévő számok  pl: Tfe-rl 000303005800, tfe 1p flat, nem azonosak a rendelési számokkal. Ez szintén megneheziti a laikusok vagy rutintalan szerelők dolgát. Az ariston velis javítás és alkatrész árak magasabbak mint amit a hajdu bojlereknél megszoktuk, de a készülékek is bonyolultabbak.

Ariston velis szerviz

Nálunk egy Ariston velis javítás nem csak egy munka, hanem új kihívás, amit mindig maximális odafigyeléssel, precizitással oldunk meg! Igyekszünk prémium szolgáltatást nyújtani, pontos érkezéssel, a lehetőségekhez képest tiszta és minőségi munkával, korrekt árakkal.  Szakmailag folyamatosan képezzük magunkat, hogy mindig felkészülten lássunk neki a bojler javításnak!

Ariston szerviz

Az Ariston szerviz partnereként vállalunk garanciális és garancián túli javítást, illetve garanciális karbantartást is. A garanciális javítás feltétele a garanciális karbantartás. A garanciális karbantartás a jótállási jegyen feltüntetett idöszakonként kötelező, ennek elmaradása esetén, ha a készülék meghibásodik, nem érvényesíthető a garanciális javítás. A garanciális javítás ingyenes, a karbantartás költségét önnek kell viselnie.

Ariston velis javítás! Rendelje meg a javítást most! Elérhetőség itt!